';

LEVEN IS meervoud van lef
WIE IS SUUS

de mens achter de lens

Ik ben Suzanne (Suus) van de Laar een gepassioneerde, creatieve en gedreven fotograaf die altijd op zoek is naar een uniek en inspirerend beeld. Een foto met een “wauw” effect. Bij portretten zoek ik de verbinding met de mensen die ik fotografeer om tot een authentiek beeld te komen.

Iedereen moet even wennen aan de camera en aan elkaar. Samen zorgen voor een gezellige ontspannen veilige sfeer en omgeving  met weinig tijdsdruk. Daarom zijn de tijden tijdens een fotoshoot ook ruim genomen. Ik laat de mensen zo min mogelijk poseren en met een klein beetje regisseren ontstaan al de krachtigste foto’s!

Sinds 2015 werk ik als zelfstandig professioneel fotografe onder de naam Suusfoto. Tijdens een fotoshoot speel ik met licht, standpunten en scherpte. De foto’s die je uiteindelijk ontvangt zijn kenmerkend voor de wijze waarop ik jou vastleg: uniek zoals jij bent. Fotografie is een vakgebied dat volop in beweging is en ik beweeg daarin mee. Door de dagelijkse afwisseling van mensen, de combinatie van mens en techniek én de creativiteit geniet ik elke dag van mijn werk. En dat merk je als je in mijn studio bent.

Tijdens een fotoshoot sta jij centraal. Misschien bewaar je uiteindelijk je foto’s op een iPad, gebruik je de foto’s voor je social media en/of dating-profiel of je wilt je foto’s levensgroot aan de muur in je woonkamer. Ik wil dat je tevreden naar huis gaat en dat we beide trots zijn op het resultaat.

SaveSave

Winnaar van de 2017 MorepiXX publieksprijs www.morepixx.com
SUUS WERKT ONDERMEER VOOR

een kleine greep uit mijn klantenbestand

WAT MIJN KLANTEN ZEGGEN

wat is er mooier dan een tevreden klant aan het woord

Image
Ben je op zoek naar het perfecte plaatje, dan moet je echt bij Different by Suus zijn. De manier waarop ze foto’s maakt, de rust die ze overbrengt en de kennis die ze in huis heeft om je op een hele mooie en gevoelige manier op de plaat te zetten, maakt van Suus een vakvrouw. Ik kan Suus zeker aanbevelen voor een mooie fotoshoot.
John Kroon

Suus is een vakvrouw
Image
Suus has an amazing, open energy and has the ability to see inside you, make you relax and capture it with her camera. She knows how to get the best out of you, and you just want to give it to her.
Joe King

Suus knows how to get the best from you
Image
Doing a photoshoot with Suus is an amazing experience. She is able make you feel comfortable instantly. The pleasant and relaxed atmosphere which Suus creates makes you at ease and which results in beautiful pure pictures. Her versatility from fetish to family pictures is a true gift. Suus always manages to bring the best out of you with her camera. I can recommend Suus to anyone.
Raymond, Mister Leather Europe 2017

Doing a photoshoot with Suus is an amazing experience
Image
Werken met Suus was voor mij vooral leren me over te geven en haar te vertrouwen. Niet zelf té bewust zijn van wat het resultaat zou worden, maar le te laten gaan en gewoon te ZIJN. Ze gaf me dus ook dat vertrouwen en het gevoel dat ik daar niet op veroordeeld zou worden. Suus kijkt door de buitenkant heen en haalt het binnenste van jou naar boven wat een nieuwe unieke laag aan jouw foto’s geeft. Daarnaast is het een top wijf met een open “mind” die zich niet laat inkaderen door opgelegde regels of normen van de buitenwereld.
Marcel van Doorn, Mister Bear 2017

Suus is gewoon een top wijf
DE TARIEVEN

eerlijke prijzen voor de mooiste foto's

Mijn studio is van alle gemakken voorzien (totaal 100 m2 studiovloer) en is ook geschikt voor grote groepen. Ik werk samen met diverse visagistes en stylistes en wanneer ik op op locatie fotografeer werk ik altijd samen met mijn assistent. Wil je foto’s met een spannende twist, dan kan ik een professionele valkenier uitnodigen. Je kunt dan met uilen, slangen of spinnen op de foto! Natuurlijk veilig en met respect voor de dieren.

Je ontvangt na de shoot alle bruikbare beelden in lage resolutie met logo. Deze serie met logo is vrij te gebruiken op social media etc. Uit deze serie mag je 10 beelden uitzoeken welke in overleg met jou verder bewerkt worden. De bewerkte beelden krijg je later in hoge resolutie en zonder logo toegestuurd.

Vervolgtarief à €95,– op locatie is altijd exclusief nabewerking/beeldbewerking. Eventuele extra nabewerking / beeldmanipulatie gaat altijd in overleg.

SaveSave

Uur/Starttarief
(indeling: +/- 2 uur)
175
Prijs excl. btw.
  • 1 uur op locatie
  • 1 uur nabewerking / beeldmanipulatie
  • incl. alle correspondentie
Boek mij
1 Dagdeel
(indeling +/- 6 uur)
475
Prijs excl. btw.
  • 3 uur op locatie
  • 3 uur nabewerking /beeldmanipulatie
  • incl. alle correspondentie en overige werkzaamheden
Boek mij
2 Dagdelen
(indeling +/- 12 uur)
925
Prijs excl. btw.
  • 6 uur op locatie
  • 6 uur nabewerking / beeldmanipulatie
  • incl. alle correspondentie en overige werkzaamheden
Boek mij